Statistieken

Gevonden statistieken

Silke Bauwens:

Siebe Varasse:

Florien Vanhoutte:

Amber Delmeiren:

  • Statistiek 1:

http://www.pepwiersma.nl/287/informatie-voor-gemeenten/psycholoog-emmen-pep/

Er zijn zeker statistieken te vinden om ver mijn onderwerp. Het is dan ook een heel recent onderwerp. Vroeger bestonden al deze stoornissen nog niet en nu wel. De grafiek die ik heb gevonden is een cirkel diagram. Ik heb de grafiek gevonden met de zoekterm: kinderen met stoornissen grafieken. Ik heb dan vervolgens op ge afbeeldingen van google gedrukt en zo ben ik aan mijn grafiek geraakt. Het geeft toch wel een bepaald beeld over 2 jaar geleden. Hier werden 159 kinderen tussen de nul en de achttien jaar ondervraagd. Het heeft een beeld maar dat zijn lang niet alle kinderen.

Sarah Dezuttere:

  • Statistiek 1 : Ravier, I. (2015). Cijfers over minderjarige delinquentie in België., p4 Evolutie van de aangemelde MOF-zaken en MOF-minderjarigen bij de jeugdparketten van België (2006-2013)(Index) (Via 'Google' (1.110 resultaten) 1e pdf bestand)
  • Statistiek 2 : Nuytten, A. (2015). Algemene cijfers over criminaliteit in het Vlaams Gewest. (niet voor enkel jeugd of minderjarigen) Deze cijfers geven ons resultaten van 2000 tot en met 2015. Er werd gekeken naar het aantal geregistreerde diefstallen, afpersingen, misdrijven tegen de lichamelijke integriteit en gewelddadige misdrijven tegen eigendom. ( Via: www.jeugddelinquentiebatpb1.wikidot.com/statistieken )

Lara Vandoorne:
Statistiek 1:
Cijfers over minderjarige Delinquentie in België
Link: https://dial.uclouvain.be/pr/boreal/object/boreal%3A175789/datastream/PDF_01/view
- Geraadpleegd op 18/12/17

Statistiek 2:
Contact met jongeren via Awel
Link: https://www.awel.be/cijfers/2013
- Geraadpleegd op 18/12/17

Statistiek 3
Pleegzorg in cijfers - Jaarrapport
Link: http://www.pleegzorgvlaanderen.be/over-pleegzorg/pleegzorg-vlaanderen/pleegzorg-cijfers
- Geraadpleegd op 18/12/17

Willemien Seynaeve:

Celine Persyn: